تیم ملی ایران و هشداری که از ولگوگراد رسید | تیم فرتوت ژنرال خسته تاریخ و ساعت رقابت هادی چوپان در فینال مسترالمپیا ۲۰۲۵ میلاد محمدی به تیم ملی دعوت شد نویر، گلر شماره‌یک بایرن می‌ماند ویدئو فیگور هادی چوپان در مسترالمپیا (۱۹ مهر ۱۴۰۴) | صعود گرگ پارسی به فینال راز ثروت ۱.۴ میلیارد دلاری کریستیانو رونالدو چیست؟ نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایران و روسیه(۱۸ مهر ۱۴۰۴)| باز هم شکست برای امیرخان فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان پخش زنده مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید سیدسعید درودی

  • کد خبر: ۱۰۵۱۸۸
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۲
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید سیدسعید درودی
سیدسعید از جوانان علاقه‌مند به مطالعه مجلات ورزشی بود و به همین واسطه به ورزش علاقه‌مند شد و اوقات فراغتش را در میادین ورزشی سپری کرد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، سیدسعید از جوانان علاقه‌مند به مطالعه مجلات ورزشی بود و به همین واسطه به ورزش علاقه‌مند شد و اوقات فراغتش را در میادین ورزشی سپری کرد. او علاوه بر دوومیدانی، پاره‌ای از اوقات پای تور والیبال می‌ایستاد و گاهی نیز راکت تنیس‌روی‌میز به‌دست می‌گرفت.

وی همراه با تیم دبیرستان رازی تربت‌حیدریه در مسابقات آموزشگاه‌های تربت‌حیدریه شرکت کرد و توانست بر سکوی سوم مسابقات قرار بگیرد. سعید ورزش را انتخاب افراد زیرک می‌شمرد و با ذکاوت و استعدادش در کاشمر، کاپیتانی تیم فوتبال را برعهده داشت. سیدسعید در ۲۴ دی‌۱۳۴۴ در نیشابور دیده به جهان گشود. او در همان شهر تحصیل را آغاز کرد و با دریافت دیپلم به تلاش برای معاش روی آورد و در چاپخانه اسرار سبزوار مشغول‌به‌کار شد.

سیدسعید در دوره دبیرستان از فعالان بسیج بود. بیست‌ساله که شد، برای استخدام در دانشکده افسری ارتش ثبت‌نام کرد، اما سال ۱۳۶۵ منصرف شد و به خانواده اعلام کرد که می‌خواهد راهی خدمت سربازی شود. او پس از طی دوره آموزشی در تهران، با درجه گروهبان‌یکمی به شاهرود رفت و از آنجا به منطقه عملیاتی اعزام شد. رژیم بعث در ۲۲ تیر ۱۳۶۷ به منطقه فکه پاتک زد و سعید در این پاتک زخمی شد. در آن هنگام، هم‌رزمانش به‌علت سنگینی آتش دشمن زبون، نمی‌توانستند وی را به پشت جبهه انتقال دهند و حدود بیست روز بعد که منطقه آزاد شد، پیکر مطهر وی به عقب برگردانده و پس از تشییع، در گلزار شهدای نیشابور به خاک سپرده شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->