نتیجه و ویدیو خلاصه بازی رفت بوروسیا دورتموند و پاری‌سن‌ژرمن| امباپه در حسرت فینال؟ جدول لیگ برتر ایران پس از پایان هفته بیست و پنجم (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) | صدر کماکان در تسخیر آبی‌ها پخش زنده بازی النصر و الخلیج در جام حذفی عربستان+ تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر(۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)+ ویدئو گل‌ها| خواب آور و بی‌فایده! ویدئو خلاصه بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر(۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) همه‌کاره استقلال به‌دنبال مربی خارجی سهمیه خارجی پرسپولیس کاهش پیدا کرد نتیجه بازی استقلال و تراکتور در لیگ برتر (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)| تساوی دل‌سردکننده ویدئو خلاصه بازی استقلال و تراکتور در لیگ برتر فوتبال(۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) ترکیب پرسپولیس برای بازی با سپاهان اعلام شد | بیرانوند در ترکیب اصلی پخش زنده بازی دورتموند و پاری سن ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا + تماشای آنلاین فن دایک در رادار بایرن مونیخ ستاره سابق پرسپولیس مربی تیم ملی شد اوبلاک در لیست فروش اتلتیکومادرید پخش زنده بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر + تماشای آنلاین اعلام ترکیب استقلال مقابل تراکتور پخش زنده بازی تراکتور و استقلال در لیگ برتر + تماشای آنلاین سرمربی برزیلی پرسپولیس جزو ۱۰ مربی گران ایران هم نیست محرومیت اسماعیلی‌فر و تغییر خط دفاعی پرسپولیس مقابل سپاهان اعلام ترکیب تراکتور مقابل استقلال
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید سیدسعید درودی

  • کد خبر: ۱۰۵۱۸۸
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۲
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید سیدسعید درودی
سیدسعید از جوانان علاقه‌مند به مطالعه مجلات ورزشی بود و به همین واسطه به ورزش علاقه‌مند شد و اوقات فراغتش را در میادین ورزشی سپری کرد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، سیدسعید از جوانان علاقه‌مند به مطالعه مجلات ورزشی بود و به همین واسطه به ورزش علاقه‌مند شد و اوقات فراغتش را در میادین ورزشی سپری کرد. او علاوه بر دوومیدانی، پاره‌ای از اوقات پای تور والیبال می‌ایستاد و گاهی نیز راکت تنیس‌روی‌میز به‌دست می‌گرفت.

وی همراه با تیم دبیرستان رازی تربت‌حیدریه در مسابقات آموزشگاه‌های تربت‌حیدریه شرکت کرد و توانست بر سکوی سوم مسابقات قرار بگیرد. سعید ورزش را انتخاب افراد زیرک می‌شمرد و با ذکاوت و استعدادش در کاشمر، کاپیتانی تیم فوتبال را برعهده داشت. سیدسعید در ۲۴ دی‌۱۳۴۴ در نیشابور دیده به جهان گشود. او در همان شهر تحصیل را آغاز کرد و با دریافت دیپلم به تلاش برای معاش روی آورد و در چاپخانه اسرار سبزوار مشغول‌به‌کار شد.

سیدسعید در دوره دبیرستان از فعالان بسیج بود. بیست‌ساله که شد، برای استخدام در دانشکده افسری ارتش ثبت‌نام کرد، اما سال ۱۳۶۵ منصرف شد و به خانواده اعلام کرد که می‌خواهد راهی خدمت سربازی شود. او پس از طی دوره آموزشی در تهران، با درجه گروهبان‌یکمی به شاهرود رفت و از آنجا به منطقه عملیاتی اعزام شد. رژیم بعث در ۲۲ تیر ۱۳۶۷ به منطقه فکه پاتک زد و سعید در این پاتک زخمی شد. در آن هنگام، هم‌رزمانش به‌علت سنگینی آتش دشمن زبون، نمی‌توانستند وی را به پشت جبهه انتقال دهند و حدود بیست روز بعد که منطقه آزاد شد، پیکر مطهر وی به عقب برگردانده و پس از تشییع، در گلزار شهدای نیشابور به خاک سپرده شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->