تراکتور برترین تیم ایران در رنکینگ جهانی ماجرای صحبت‌های سردار آزمون درباره ایرانی نبودنش چیست؟ دنیامالی هم میزبانی مشهد را تأیید کرد توتومرکاتو: حالا یک طارمی جدید داریم چشمی هم بازی با سپاهان را از دست داد؟ بیرانوند رسماً وارد سبد خرید استقلال شد نتیجه و فیلم خلاصه بازی رئال‌مادرید و بارسلونا(۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)| همه‌چیز برای فلیک و بارسا اعتراض تراکتور به سازمان لیگ: حداقل زمان بازی آخر را تغییر دهید استقلال در پرونده موسیمانه، منتظر نامه رسمی فیفا است ترکیب رئال‌مادرید و بارسلونا در ال‌کلاسیکو برگشت مشخص شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرسپولیس «نیازمند» گلر بهتر است؟ پخش زنده بازی بارسلونا و رئال‌مادرید (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین کنعانی‌زادگان هوایی شد غرامت ۹۰۰ هزاردلاری استقلال به موسیمانه! توافق رضا شکاری با پرسپولیس؟ سیدحسین حسینی بازی با سپاهان را از دست داد| ویروس به استقلال حمله کرد غیبت یزدانی در آخرین مسابقه سپاهان وحید امیری منتظر جلسه تمدید قرارداد صعود فوتسال بانوان به عنوان تیم دوم با توقف برابر ویتنام
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید سیدسعید درودی

  • کد خبر: ۱۰۵۱۸۸
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۲
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید سیدسعید درودی
سیدسعید از جوانان علاقه‌مند به مطالعه مجلات ورزشی بود و به همین واسطه به ورزش علاقه‌مند شد و اوقات فراغتش را در میادین ورزشی سپری کرد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، سیدسعید از جوانان علاقه‌مند به مطالعه مجلات ورزشی بود و به همین واسطه به ورزش علاقه‌مند شد و اوقات فراغتش را در میادین ورزشی سپری کرد. او علاوه بر دوومیدانی، پاره‌ای از اوقات پای تور والیبال می‌ایستاد و گاهی نیز راکت تنیس‌روی‌میز به‌دست می‌گرفت.

وی همراه با تیم دبیرستان رازی تربت‌حیدریه در مسابقات آموزشگاه‌های تربت‌حیدریه شرکت کرد و توانست بر سکوی سوم مسابقات قرار بگیرد. سعید ورزش را انتخاب افراد زیرک می‌شمرد و با ذکاوت و استعدادش در کاشمر، کاپیتانی تیم فوتبال را برعهده داشت. سیدسعید در ۲۴ دی‌۱۳۴۴ در نیشابور دیده به جهان گشود. او در همان شهر تحصیل را آغاز کرد و با دریافت دیپلم به تلاش برای معاش روی آورد و در چاپخانه اسرار سبزوار مشغول‌به‌کار شد.

سیدسعید در دوره دبیرستان از فعالان بسیج بود. بیست‌ساله که شد، برای استخدام در دانشکده افسری ارتش ثبت‌نام کرد، اما سال ۱۳۶۵ منصرف شد و به خانواده اعلام کرد که می‌خواهد راهی خدمت سربازی شود. او پس از طی دوره آموزشی در تهران، با درجه گروهبان‌یکمی به شاهرود رفت و از آنجا به منطقه عملیاتی اعزام شد. رژیم بعث در ۲۲ تیر ۱۳۶۷ به منطقه فکه پاتک زد و سعید در این پاتک زخمی شد. در آن هنگام، هم‌رزمانش به‌علت سنگینی آتش دشمن زبون، نمی‌توانستند وی را به پشت جبهه انتقال دهند و حدود بیست روز بعد که منطقه آزاد شد، پیکر مطهر وی به عقب برگردانده و پس از تشییع، در گلزار شهدای نیشابور به خاک سپرده شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->